top of page

VO EAGLEROCK Group

Public·563 members

Як обрати цікаві книги англійською мовою для дівчат 11-12 років

Коли моя донька почала вивчати англійську мову, я одразу зрозуміла, що важливо підібрати літературу, яка буде не лише корисною, а й захопливою. У віці 11-12 років діти особливо чутливі до тем, які їх цікавлять, тому вибір правильних книг англійською мовою має велике значення.

Пошук якісної літератури для юних читачок виявився нелегким, але я знайшла в інтернет-магазині Britishbook чудовий асортимент адаптованих книг. Тут представлені саме ті книги для дівчат 11-12 років https://www.britishbook.ua/catalog/dlya-detey/vozrast-405110137/ Вони чудово допомагають покращити володіння мовою, розвивають фантазію і формують позитивні цінності.

Книги англійською мовою мають просту, але цікаву мову, що робить процес читання легким і приємним. Вони включають теми дружби, пригод, особистісного розвитку та пізнання світу, що дуже важливо для дівчат цього віку. Такий підхід не тільки покращує словниковий запас, а й дає можливість відчути мову "живою" і близькою.

Для мене було важливо, щоб читання англійською не стало нудним уроком, а навпаки — захоплюючою подорожжю в новий світ.

1 View
bottom of page